Samen maken we de toekomst

04 april 2018

“Samen maken we de toekomst”. Deze uitspraak is onlosmakelijk verbonden met Unica, opdrachtgever van Qualified People. De technologische oplossingen en integrale dienstverlening van Unica zijn kwalitatief hoogwaardig en inventief. Hun netwerk van bedrijven levert diensten die gebouwen en industriële omgevingen comfortabel, gezond, veilig en duurzaam maken. Bij hen staat samenwerken met klanten en partners centraal. Unica is ambitieus, financieel sterk en wil de beste technisch dienstverlener van Nederland zijn. Met 14 locaties, een omzet van ruim € 400 Mln. en zo’n 2.400 medewerkers is Unica hard op weg om binnen de top 3 van multidisciplinaire technische dienstverleners te komen. Eén van de kritische punten hierbij is het aantrekken van goed personeel. Unica heeft door de sterke groei veel behoefte aan goed geschoolde en gekwalificeerde techneuten. En deze zijn in de huidige arbeidsmarkt meer en meer schaars aan het worden. Qualified People ondersteunt Unica in hun zoektocht en selectieproces.

Unica


Voor de Unica vestiging in Bodegraven (Industry Solutions) zijn wij sinds enige tijd betrokken bij de zoektocht naar nieuwe Unica collega’s voor de engineeringsafdeling. Over de sterke groei en bijkomende personeelsbehoefte vertelt Rogier de Bakker, Manager Industry Solutions regio West; “Door het sterke merk Unica zien wij ook in de industrie dat opdrachtgevers graag met ons in zee gaan. Dit zorgt voor een mooie en stabiele groei waar we erg trots op zijn. Om verdere groei handen en voeten te geven zijn we op zoek naar extra collega’s over de gehele linie”. Over de samenwerking met Qualified People is Rogier erg positief. Hij vertelt hierover “onze eigen recruitment organisatie is mede afhankelijk van detacheerders in deze uitdagende arbeidsmarkt. Belangrijk dus voor ons is een detacheerder die onze taal spreekt en vooral snapt wat voor mensen bij Unica passen en wie niet.”

Eén van onze gedetacheerde medewerkers, Johan de Ridder treedt zeer binnenkort bij Unica in vaste dienst. Begin vorig jaar zijn wij in contact gekomen met Johan in de periode dat hij zich aan het oriënteren was op een andere baan. Johan heeft ruime ervaring in de techniek, maar is jarenlang werkzaam geweest in een geheel andere richting en wilde toch graag weer terug de techniek in. Wij hebben hem daarbij geholpen en zodoende kwam Johan uiteindelijk terecht bij Unica in de functie van Project Engineer. Zowel Qualified People als Unica waren overtuigd van de kwaliteiten van Johan en hebben ervoor gezorgd dat hij een mooie kans heeft gekregen en er uiteindelijk een uitdagende en vaste baan aan overhoudt.

Johan, van harte gefeliciteerd! Daar doen we het voor! Samen maken we de toekomst.


QP bij Unica


V.l.n.r. Johan de Ridder, Jasper van der Graaf en Rogier de Bakker

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!